top of page
201608 VBogg 002.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Over Van Bogget Reizen

Van Bogget Reizen is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor uw touringcar- en busvervoer. Jozef van Bogget is in 1958 met één bus het bedrijf gestart. Nu bestaat ons wagenpark uit een twintigtal touringcars en bussen. De touringcars zijn zeer comfortabel en het merendeel is voorzien van warme en koude drankenbar, toilet, microgolfoven, dvd-speler en digitale televisie. Zo komt u altijd uitgerust en ontspannen aan op uw plaats van bestemming. Het gevarieerde wagenpark biedt mogelijkheden voor het vervoer van 8 tot 80 personen. De grote verscheidenheid aan bussen en tourincars maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op de wensen van de klant.

 

Wat biedt Van Bogget?
Van Bogget organiseert geheel in overleg met u een- en meerdaagse groepsreizen, fietsvakanties etc. Ook het vervoer van en naar uw evenement behoort tot de mogelijkheden. Op contractbasis voorzien wij personeels- en leerlingenvervoer en ook verzorgen wij het vervoer van jeugd- en sportclubs. Het is natuurlijk ook mogelijk alleen een touringcar plus chauffeur te huren. Wij zorgen dat onze chauffeur precies op de afgesproken tijden op de vertrek- en aankomstplaats is. Zodat u kunt genieten van een zorgeloze dag.

 

Ceremoniebus
Voor speciale gelegenheden staat onze klassieke autobus ter beschikking. Deze oldtimer heeft 24 zitplaatsen en twee tafeltjes. De ceremoniebus maakt uw huwelijksplechtigheid of andere heuglijke gebeurtenis nog feestelijker!

Veiligheid
Van Bogget hecht veel waarde aan veiligheid. Onze goed opgeleide chauffeurs houden zich strikt aan de rij- en rusttijden. De autocars worden in onze eigen garage onderhouden en worden ieder najaar van winterbanden voorzien.
 

Lees hier de reglementeringen rij-en rusttijden van een touringcarchauffeur.

 

Beter milieu
Weet u dat touringcarvervoer bijdraagt aan een beter milieu? Want één touringcar staat gelijk aan 30 auto's minder op de weg. De touringcar geeft maar 0.33 kg CO 2 af per reiziger/kilometer. Dat staat gelijk aan twee maal minder dan de trein, vier maal minder dan de auto en zelfs zes maal minder dan het vliegtuig.

FBAA
Wij zijn aangesloten bij de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en Reisorganisatoren (FBAA).

 

Nieuws van de FBAA
Op maandag 14/11 jl. stuurde de FBAA onderstaande persmededeling naar alle media om de aandacht van de consumenten
te vestigen op de noodzaak voor de touringcarbedrijven hun prijzen aan te passen, rekening houdend met de belangrijke toename van de kostprijs. De Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en van Reisorganisatoren (FBAA) is de enige Belgische beroepsvereniging die de privé bedrijven van collectief personenvervoer over de weg per autobus en autocar vertegenwoordigt. De FBAA onderstreept de heel grote invloed van de aanzienlijke prijsverhogingen van verschillende essentiële elementen zoals gasolie en banden op de kostprijs van de reizen per touringcar. De evolutie over de 12 jongste maanden schommelt tussen 4,36 % voor daguitstappen en 6,75 % voor internationaal vervoer. Ondanks de optimalisering van het beheer en het steeds ruimer gebruik van de meest milieuvriendelijke voertuigen kunnen de touringcarbedrijven al deze toenames niet zelf dragen. Ze zijn dus verplicht ze door te berekenen in de verkoopprijs. De FBAA benadrukt dat autocarreizen verder een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding bieden en de meest duurzame vorm van toerisme  vertegenwoordigen.

 

BAAV
Van Bogget is aangesloten bij BAAV (Beroepsvereniging van Autobus- en Autocarondernemers van West-Vlaanderen).

 

VVR
Van Bogget is aangesloten bij de beroepsvereniging VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).

Allianz Assistance

Van Bogget is aangesloten bij de verzekeringsgroep Allianz Assistance.

allianz_assistance_logo_edited.jpg
vvr logo.png
bottom of page